NovitetiKonačno, Print Edition kolekcija je STIGLA!

Konačno, Print Edition kolekcija je STIGLA!

Dugoočekivani TWNTY-TWNTY restock je konačno stigao i donosi savršenu kombinaciju stila i udobnosti! Ova kolekcija kompleta trenirki, hoodie i donjeg dijela, koja je prethodno postala best-seller, sada se vraća u šest prekrasnih jesenskih boja, svaki u ženstvenom kroju, dok je dio kolekcije dostupan i u muškom kroju.

Boje koje osvajaju

Nova kolekcija obuhvaća sljedeće setove:

Bordeaux Purple set: IT  boja jeseni koja dodaje dašak elegancije svakodnevnim kombinacijama.

Cream Beige set: Neutralna nijansa koja se lako kombinira i pruža sofisticirani izgled.

Biscuit Brown set: Topla, zemljana boja koja donosi udobnost i stil.

Deep Blue set: Klasična plava, dostupna i u muškom kroju, idealna za sve prilike.

Stone Gray set: Savršen izbor za svakodnevne aktivnosti, uz modernu notu.

Light Gray set: Osvježavajuća nijansa koja dodaje lakoću svakom outfitu.

Brendirani detalji

Svaki komplet je pažljivo dizajniran s brendiranim printom na hoodiju i hlačama, ističući logotip brenda TWNTY-TWNTY. Na leđima svakog komada nalazi se inspirativna rečenica „Think Wild & Navigate Through Youth“, koja prati slova brenda TWNTY. Ovaj detalj ne samo da dodaje jedinstvenost kolekciji, već vas i poziva da izrazite svoju kreativnost i mladenački duh!

Idealno za svaku priliku

Ova kolekcija je savršena za sve koji žele spojiti stil i udobnost, bilo da se radi o opuštenom danu kod kuće, šetnji gradom ili sportskim aktivnostima. Bez obzira na izbor boje, setovi će zadovoljiti različite ukuse i stilove, omogućavajući vam da se izrazite na svoj način.

Ne propustite priliku da osvježite svoj ormar novom TWNTY kolekcijom, koja se može pronaći na našem webshopu. Odaberite svoj omiljeni model i pripremite se da zabljesnete u stilu i udobnosti!

Odgovori